Smokingpoint outdoor rookcabine 20p

Smokingpoint outdoor rookcabine 20p

Deze smokingpoint outdoor rookcabine is geschikt voor 20 gelijktijdige rokers.

Afmetingen:

Binnenmaten: 3.770 x 2.540 x 2.188 mm
Benodigde fundatie: 4.000 x 3.000 x 60 mm

De outdoor rookcabine en inrichting zijn vervaardigd van kwalitatief hoogwaardige materialen en met oog voor detail. Met minimaal onderhoud behouden zij blijvend hun fraaie uitstraling. De staande panelen zijn vervaardigd van 8 mm gehard glas. Naast de ingang zijn de glaspanelen standaard voorzien van striping. Door toepassing van een semi transparante dakplaat (10 mm gelaagd gehard glas) wordt voldoende licht in de cabine toegelaten.

De aluminium staanders van onze rokersabri’s zijn standaard uitgevoerd in donkergrijs RAL 7016. Het dakpaneel in semitransparant zilvergrijs RAL 9006. Ook is het mogelijk om tegen een meerprijs de cabine in de gewenste RAL kleur naar keuze te leveren.

Plaatsing

De cabine wordt op locatie opgebouwd en indien mogelijk op de bestaande ondergrond geplaatst. Uitgangspunt is een geschikte vlakke ondergrond van beton/asfalt, composietdelen, tegels van minimaal 50x50 cm waarin geboord mag worden. Indien gewenst kunnen wij de ondergrond verzorgen. Rondom de cabine dient minimaal 50 cm ruimte vrij te blijven voor de plaatsing en raambewassing.

Opties & inrchting

De abri kan geheel naar wens worden ingericht. Zo kunt u kiezen voor een wandasbak, staande asbak of rooktafel. De rokers zullen zich om de staande asbak of tafel verzamelen waardoor minder peuken op de grond terecht zullen komen. Onder beide opties kan desgewenst een afvalcontainer met vlamdovende deksel worden gemonteerd. Uiteraard is een combinatie van deze opties ook mogelijk waardoor de rookabri rolstoelvriendelijk blijft.

Optioneel is de rookcabine te voorzien van bankjes, verlichting, verwarming, screens, logo’s, afvalbak en een extra asbak.

Wij adviseren om naast de asbak in de rookvoorziening ook een asbak voor buiten te verzorgen. De ervaring leert dat rokers op een mooie lentedag of warme zomerdag buiten de cabine of het paviljoen gaan staan. Een staande asbak of rooktafel zorgt er dan voor dat men hier omheen gaat staan en hun peuken en eventueel afval hierin achterlaten. Met de juiste bebording kunt u tevens aangeven waar wel en niet gerookt mag worden.