Smokingpoint outdoor rookcabine 6p

Smokingpoint outdoor rookcabine 6p

Deze smokingpoint outdoor rookcabine is geschikt voor 6 gelijktijdige rokers.

Afmetingen:

Binnenmaten: 2.540 x 1.310 x 2.188 mm
Ingang: 1150 mm
Inclusief betonnen vloerplaat (2.700 x 1.500 x 120 mm)

De outdoor rookcabine en inrichting zijn vervaardigd van kwalitatief hoogwaardige materialen en met oog voor detail. Met minimaal onderhoud behouden zij blijvend hun fraaie uitstraling. De staande panelen zijn vervaardigd van 8 mm gehard glas. Naast de ingang zijn de glaspanelen standaard voorzien van striping. Door toepassing van een semi transparante dakplaat (10 mm gelaagd gehard glas) wordt voldoende licht in de cabine toegelaten.

De aluminium staanders van onze rokersabri’s zijn standaard uitgevoerd in donkergrijs RAL 7016. Het dakpaneel in semitransparant zilvergrijs RAL 9006. Ook is het mogelijk om tegen een meerprijs de cabine in de gewenste RAL kleur naar keuze te leveren.

Plaatsing

De cabine kan compleet op betonplaat worden geleverd. Als dit door de bereikbaarheid van de grote vrachtwagen niet mogelijk is kunnen we de cabine ook op locatie opbouwen. De betonplaat kan zowel op of in bestaande bestrating, gras, grind en andere ondergronden geplaatst worden. Wij kunnen tevens het grondwerk verzorgen. Het bestaande straatwerk, gras, grind en dergelijke wordt door ons weggenomen en er wordt een zandbed aangelegd. Hierop zal de cabine worden geplaatst. De ondergrond zal vervolgens rondom worden afgewerkt.

Indien levering op betonplaat niet mogelijk is (binnentuin, dakterras, enz.) kan de cabine ook op locatie worden opgebouwd. Dit kan op een bestaande ondergrond maar deze kunnen wij tevens verzorgen. Uitgangspunt is een vlakke ondergrond waarin geboord mag worden (bijvoorbeeld betontegels van 50x50x6 cm, betonplaten en composiet).

Opties & inrichting

De rookcabine wordt standaard geleverd met een Rosconi 59221 wandasbak. Deze heeft een capaciteit van ca. 400 peuken. De asbak is geheel uitgevoerd in RVS en voorzien van een afsluitbare wandhouder.

U kunt ook kiezen voor een staande asbak of rooktafel. Door het ovale tafelblad (massief graniet) blijft aan iedere zijde van de tafel voldoende ruimte beschikbaar. De rokers zullen zich om de staande asbak of tafel verzamelen waardoor minder peuken op de grond terecht zullen komen. Onder beide opties kan desgewenst een afvalcontainer met vlamdovende deksel worden gemonteerd.

Uiteraard is het mogelijk voor een combinatie van een rooktafel met een wandasbak te kiezen waardoor aan één zijde van de rookabri voldoende ruimte voor rolstoelgebruikers blijft. De keuze is aan u.

Optioneel is de rookcabine te voorzien van bankjes, verlichting, verwarming, screens, logo’s, afvalbak en een extra asbak (geadviseerd vanaf 10 gelijktijdige rokers).

Wij adviseren om naast de asbak in de rookvoorziening ook een asbak voor buiten te verzorgen. De ervaring leert dat rokers op een mooie lentedag of warme zomerdag buiten de cabine of het paviljoen gaan staan. Een staande asbak of rooktafel zorgt er dan voor dat men hier omheen gaat staan en hun peuken en eventueel afval hierin achterlaten. Met de juiste bebording kunt u tevens aangeven waar wel en niet gerookt mag worden.

Download PDF