Rookpaviljoen

Smokingpoint rookpaviljoen voor ca. 15 gelijktijdige rokers.

Technische informatie:

  • Afmetingen 3450 x 3450 x 2450 mm (kruislings gemeten)
  • Dak- en zijpanelen uitgevoerd in 8 mm gelaagd veiligheidsglas, geplaatst in een aluminium glasprofiel met rubberen afdichting
  • Standaard voorzien van 6 zijpanelen
  • Leverbaar in elke RAL kleur

Plaatsing

 

Wij plaatsen het paviljoen indien mogelijk op de bestaande ondergrond. Uitgangspunt is een geschikte vlakke ondergrond van beton/asfalt, composietdelen, tegels van minimaal 50x50 cm waarin geboord mag worden. Indien gewenst kunnen wij de ondergrond verzorgen. Voor een fraaie afwerking kunnen wij het paviljoen ook op betonpoeren plaatsen waarna de ondergrond rondom de staanders weer strak en netjes wordt afgewerkt. Rondom de cabine dient minimaal 50 cm ruimte vrij te blijven voor de plaatsing en raambewassing.

Opties & inrichting:

 

Het paviljoen kan geheel naar wens worden samengesteld en ingericht. Zowel het paviljoen als de inrichting zijn vervaardigd van kwalitatief hoogwaardige materialen met oog voor detail. Met minimaal onderhoud behouden zij blijvend hun fraaie uitstraling.

Een staande asbak of een rooktafel kan zodanig gepositioneerd worden dat deze voor alle rokers goed bereikbaar is, waardoor minder peuken op de grond terecht komen. Onder beide opties kan desgewenst een afvalcontainer met vlamdovende deksel worden gemonteerd.

U kunt ook kiezen voor een combinatie met een wandasbak waardoor aan één zijde van het paviljoen voldoende ruimte voor rolstoelgebruikers blijft.

Optioneel is het paviljoen te voorzien van roosters met klimop, bankjes, verlichting, verwarming en striping/logo’s.

Wij adviseren om naast de asbak in de rookvoorziening ook een asbak voor buiten te verzorgen. De ervaring leert dat rokers op een mooie lentedag of warme zomerdag buiten de cabine of het paviljoen gaan staan. Een staande asbak of rooktafel zorgt er dan voor dat men hier omheen gaat staan en hun peuken en eventueel afval hierin achterlaten. Met de juiste bebording kunt u tevens aangeven waar wel en niet gerookt mag worden.

Rookpaviljoen
Rookpaviljoen
Rookpaviljoen

Contactformulier

Meer informatie, advies, of vrijblijvend een offerte ontvangen?
gratis advies / offerte
binnen 24 uur reactie
 levering in NL & BE

U kunt ook bellen: 0348 486 585

Nieuws:

Vanaf 1 januari 2018 gaat SmartSolutions Technology & Design verder als onderdeel van Areamasters BV. Lees meer

Uw gegevens worden uitsluitend en éénmalig gebruikt om op uw vraag te reageren.

Lees hier onze privacy- en cookieverklaring. 

Bel ons direct