Rookpaviljoen wand

Rookpaviljoen wand

Smokingpoint rookpaviljoen wanduitvoering voor ca. 6 gelijktijdige rokers

Technische informatie:

  • Afmetingen 3450 x 1750 x 2450 mm
  • Dak- en zijpanelen uitgevoerd in 8 mm gelaagd veiligheidsglas, geplaatst in een aluminium glasprofiel met rubberen afdichting
  • Standaard voorzien van 3 zijpanelen
  • Leverbaar in elke RAL kleur

Plaatsing

Wij plaatsen het paviljoen indien mogelijk op de bestaande ondergrond. Uitgangspunt is een geschikte vlakke ondergrond van beton/asfalt, composietdelen, tegels van minimaal 50x50 cm waarin geboord mag worden. Indien gewenst kunnen wij de ondergrond verzorgen. Voor een fraaie afwerking kunnen wij het paviljoen ook op betonpoeren plaatsen waarna de ondergrond rondom de staanders weer strak en netjes wordt afgewerkt. Rondom de cabine dient minimaal 50 cm ruimte vrij te blijven voor de plaatsing en raambewassing.

Opties & inrichting:

Het paviljoen kan geheel naar wens worden samengesteld en ingericht. Zowel het paviljoen als de inrichting zijn vervaardigd van kwalitatief hoogwaardige materialen met oog voor detail. Met minimaal onderhoud behouden zij blijvend hun fraaie uitstraling.
Het paviljoen wordt standaard geleverd met een Rosconi 59221 wandasbak. Deze heeft een capaciteit van ca. 400 peuken. De asbak is geheel uitgevoerd in RVS en voorzien van een afsluitbare wandhouder.

U kunt ook kiezen voor een staande asbak of rooktafel. Door het ovale tafelblad (massief graniet) blijft aan iedere zijde van de tafel voldoende ruimte beschikbaar. De rokers zullen zich om de staande asbak of tafel verzamelen waardoor minder peuken op de grond terecht zullen komen. Onder beide opties kan desgewenst een afvalcontainer met vlamdovende deksel worden gemonteerd.

Optioneel is het paviljoen te voorzien van roosters met klimop, bankjes, verlichting, verwarming en striping/logo’s.

Wij adviseren om naast de asbak in de rookvoorziening ook een asbak voor buiten te verzorgen. De ervaring leert dat rokers op een mooie lentedag of warme zomerdag buiten de cabine of het paviljoen gaan staan. Een staande asbak of rooktafel zorgt er dan voor dat men hier omheen gaat staan en hun peuken en eventueel afval hierin achterlaten. Met de juiste bebording kunt u tevens aangeven waar wel en niet gerookt mag worden.