Fietsenstalling

Fietsenstalling

NIEUW!

Fietsenstallingen zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen en de standaard modellen bieden ruimte aan 6 tot 9 fietsen.

De overkappingen kunnen geheel naar wens worden samengesteld en ingericht. Zo kunt u kiezen voor een stroomvoorziening voor elektrische fietsen, verlichting en natuurlijk fietsenrekken. De stalling wordt compleet gemonteerd op een betonplaat geleverd of ter plaatse op bestaande bestrating, asfalt opgebouwd. U kunt er ook voor kiezen de fietsenstalling te combineren met onze rookcabines.

 

Hoogwaardige materialen

De stalling en inrichting zijn vervaardigd van kwalitatief hoogwaardige materialen en met oog voor detail. Met minimaal onderhoud behouden zij blijvend hun fraaie uitstraling. De staande panelen bestaan uit 8 mm gehard glas. Door toepassing van een semitransparante dakplaat (10 mm gehard gelaagd glas) wordt voldoende licht de cabine binnen gelaten. De staanders van de abri zijn uitgevoerd in donkergrijs RAL 7016. Het dakpaneel in semitransparant zilvergrijs RAL 9006. (andere RAL kleuren op aanvraag).