Afvalscheiding

Afvalscheiding

Op het gebied van afvalscheiding is de laatste jaren een hoop veranderd. De overheid wil dat in 2020 75% van het huishoudelijk en bedrijfsafval gescheiden is. Voor steeds meer bedrijven is afvalscheiding en dus milieu een belangrijk speerpunt. SmartSolutions kan u hiervoor een aantal verschillende mogelijkheden bieden. In de eerste plaats is het mogelijk verschillende afvalcontainers met elkaar te clusteren. Als tweede is het mogelijk om een speciale container met meerdere inwerp openingen te plaatsen.

Clusters

Clustercontainers zijn verkrijgbaar in verschillende variaties. Zo kan een cluster bestaan uit 2, 3 of zelfs 4 containers in lijn of driehoeksopstelling. De RVS bakken zijn zeer fraai, solide en zijn er in verschillende hoogtes en kunnen indien gewenst ook in een RAL kleur naar keuze worden geleverd. Door de verschillende soorten deksels en de bovenzijde te voorzien van een kleur en/of opschrift kan worden duidelijk gemaakt waar de container voor is bestemd. Door de flexibele inzet en samenstelling van de bakken kunt u uw afval-stroom/scheiding naar behoefte indelen.

Geïntegreerd

Afvalscheidingscontainers uit 1 geheel worden op dit moment in veel (openbare) ruimten toegepast. De container kan worden uitgevoerd met zowel 2, 3 als 4 inwerp openingen. Desgewenst kan hij ook worden voorzien van vlamdovende deksels of een scherm tegen de regen. Door gebruik van een inventief scharnier kan de bovenzijde van de container in zijn geheel worden weg geklapt. Hierdoor is er eenvoudig toegang tot de binnenbakken met elk een inhoud van 50 liter.